Het Gerecht

‘Heritage Sinfonietta’ en ‘het Gerecht’ laten u genieten met hoofdletters.

26 Januari 2019 debuteerde het nieuwe kamerorkest van chef-dirigent Martijn Pepels in de Ursulakapel te Roermond.
Het groot succes heeft de stichting ‘Heritage Sinfonietta’ doen besluiten het komende seizoen 2 keer  acte de presence te geven op deze bijzondere locatie.
 
De eerstvolgende keer dat u een bezoek kunt brengen aan dit orkest zal zijn op 5 oktober a.s.
Het orkest speelt dan als onderdeel van het allereerste ‘buitenskamers-festival’ dat het gehele weekend door heel Roermond zal plaatsvinden een zeer gevarieerd programma.
 

Wederom is het gelukt om een topsolist van eigen Limburgse bodem te contracteren. Niemand minder dan de Melickse fluitiste Leonie Wolters, die werkzaam is als solo-fluitiste van de wereldberoemde staatskapelle Weimar, zal het fluitconcert in G van W.A. Mozart ten gehore brengen.

Behalve een nieuw professioneel orkest heeft Roermond ook nieuw gastronomisch talent in huis. Sinds maart 2019 runnen Cederik en Ellis restaurant ‘het Gerecht’ aan de Heilige geeststraat te Roermond.
De lovende recensies en commentaren geven weer dat de stad Roermond met restaurant ‘het Gerecht’ weer een nieuw pareltje bezit.
 
 
Bovenstaande jonge ondernemers hebben besloten hun talent te bundelen en voor deze avond gezamenlijk iets speciaals te presenteren.
 
Voor de prijs van €58,- wordt u om 18.00 ontvangen in het restaurant waar u een heerlijk 3-gangenmenu geserveerd krijgt.
Rond de klok van 19.30 vertrekt u dan richting de concertlocatie waar dan uw plekje reeds gereserveerd zal zijn.
 
Martijn, Cederik en Ellis nodigen u van harte uit om op 5 oktober as. de gehele avond te komen genieten van gastronomisch en muzikaal vuurwerk.
 
Voor meer info: stuur een mail naar heritagesienfonietta@gmail.com of bel 06-19346507