Cultuurnacht Roermond: Buiten de Lijntjes!

Ook bij de bibliotheek en het Historiehuis kun je tijdens de Cultuurnacht Roermond op zaterdagavond 22 juni terecht voor een flinke portie cultuur. Van 20.45 tot 21.45 uur zal de Performance Buiten de Lijntjes – Verleg de grenzen van kunst en cultuur te zien en te beleven zijn. Ervaar de fusie van urban dans, spoken word en klassieke muziek in een betoverende performance. Jonge schrijvers van het project Fine Lines, begeleid door Kim Lee Wong en Brohlin Coumans, presenteren hun meesterwerken terwijl urban dansers hun bewegingen laten samensmelten met harmonieuze melodieën van kamerorkest Heritage Sinfonietta.

Buiten de Lijntjes daagt de traditionele grenzen van kunst en cultuur uit. Een unieke kans om samen buiten de gebaande paden te treden. Dit project is een samenwerking tussen Fine Lines, Heritage Sinfonietta, Roermondse dansers, Wel.kom, Streetculture Roermond en Bibliotheek Bibliorura en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Roermond.

Kijk voor het hele programma bij de bibliotheek op de website van de bibliotheek en meer informatie over Cultuurnacht Roermond is hier te vinden.