Terugblik: Heritage Sinfonietta feat. Ruud Breuls & Friends

Wij hebben twee fantastische weekenden achter de rug! Wat was het bijzonder, zeker nu, om nog voor een live publiek te kunnen spelen. 
Op 3 oktober speelden we in De Domijnen in Sittard, en op 10 oktober in De Oranjerie Roermond. Het waren twee speciale avonden met een persoonlijke touch, met een “carte blanche”  voor Ruud Breuls die zijn favoriete muziek, zelfgemaakte foto’s en jazzmusici meenam. 
 
Onze dank gaat uit naar De Oranjerie, die dit in zulke moeilijke tijden mogelijk heeft gemaakt, onze bestuursleden Michael, Jos, Nico en Christian, en natuurlijk naar iedereen die muzikaal bij het project betrokken was: Ruud Breuls, Marcel Serierse, Marius Beets, Karel Boehlee, Sander Teepen, Roel van Wijk, Jos Heutmekers, Ruud Peeters, Martijn Pepels, en onze orkestleden Manon, Ana, Alicia, Lore, Saskia, Janne, Ewelina, Irene, Magdalena, Twan, Roos, Joanne, Ezgi, Anna, Marie-José en Camila.
 
Wilt u het orkest een steuntje in de rug geven? U kunt nu Vriend van Heritage Sinfonietta worden! Kijk hier voor meer informatie.