Heritage Sinfonietta viert feest met DATE NIGHT

19 april 2024 / Theater roermond

In 2024 bestaat Heritage Sinfonietta 5 jaar, en dat vieren we met een feestelijk concert! 

Op 19 april nodigen wij vier solisten uit eigen provincie uit om op te treden met het orkest in Mozarts virtuoze Sinfonia Concertante. De musici Arno Piters (klarinet), Leonie Wolters (fagot), Ralph van Daal (hobo) en Stef van Herten (hoorn) hebben allen eerder met Heritage Sinfonietta het podium gedeeld. Met wie kunnen we beter dit muzikale feestje vieren dan met deze topmusici van eigen bodem?

Op een echt feest wordt er natuurlijk gedanst, maar voordat we met de voetjes van de vloer gaan luisteren we eerst naar de opzwepende en feestelijke Zevende Symfonie van Ludwig van Beethoven. Dit meesterwerk met het beroemde tweede deel is een echte must hear én een fantastische kennismaking met de wereld van de klassieke muziek.

Na het concert is er nog alle tijd voor een uitgebreide nazit met een verfrissend drankje én dansje!

Bestel nu je tickets op de website van Theater Roermond!