Kerst met een Pluim

18 december   Theater De Oranjerie, Roermond
13:00 ontvangst  14:00 concert

19 december   Munttheater, Weert
14:00 ontvangst  15:00 concert

Met de feestdagen in aantocht presenteert Heritage Sinfonietta in december 2023 Kerst met een Pluim! Na een succesvolle editie van het Concert met een Pluim in 2021, kunt u zich opnieuw verheugen op een gezellige en muzikale middag.

Onder leiding van dirigent Martijn Pepels zal het orkest u verrassen met muziek uit de meest uiteenlopende genres, van de mooiste melodieën uit de klassieke muziek tot de bekendste meezingers. Daarbij zal een keur aan Limburgse solisten acte de présence geven. De middag wordt gepresenteerd door niemand minder dan Rob Mennen en Renée van Wegberg.

Vooraf bent u van harte welkom voor een warme ontvangst en een gezellige bijeenkomst met koffie en wat lekkers. Kom samen in de ultieme kerststemming en beleef een heerlijke middag in de fijne sfeer van het gloednieuwe theater, prachtige muziek en goed gezelschap!

Ticketprijs: €7,00
14:00 ontvangst met koffie en gebak
15:00 aanvang concert

18 december   Theater De Oranjerie, Roermond
19 december   Munttheater, Weert

Kijk voor meer informatie op theaterroermond.nl of munttheater.nl