Heritage Sinfonietta Strijkersdagen 2023

De Heritage Sinfonietta Strijkersdag komt er weer aan! Dit keer wordt het een extra speciale editie, want de jonge strijkers mogen het podium delen met professionals tijdens twee concerten in Nederland én Duitsland!

Ook bijzonder aan deze editie is dat de winnaar van de Heritage Sinfonietta Prijs, die dit jaar voor het eerst is uitgereikt tijdens de finale van het Prinses Christina Concours Zuid, als solist zal optreden met het orkest. Violiste Amaryllis Wellens zal tijdens deze concerten het vioolconcert van Mendelssohn laten horen. Daarnaast speelt het orkest weer een pareltje uit het klassieke repertoire: ditmaal de Derde Symfonie van Franz Schubert.

Aanmelding
Wil je je aanmelden voor de Heritage Strijkersdag 2023? Stuur dan een mail naar strijkersdag@heritagesinfonietta.nl met de volgende gegevens:

• Je naam
• Je adres
• Je geboortedatum
• Een telefoonnummer van tenminste één van je ouders/verzorgers
• Je instrument en niveau/graad
• De docent of muziekschool waar je les hebt

Deelnemen aan dit project is alleen mogelijk als je beide dagen beschikbaar bent. Deelname aan het project kost €5,- per persoon. Op zaterdag 3 juni wordt tussen de repetitie en het concert voor eten gezorgd.

Wie weet zien we jou binnenkort op het podium met de professionals van Heritage Sinfonietta!

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door